LOGIN

Mogelijkheden

Onze tools zijn zeer gebruikersvriendelijk. Binnen enkele minuten kunt u, of uw webmaster, de tool designen naar uw wens en implementeren in uw website.

 Hoe werkt het?

De kleuren, grootte van de achtergronden en de teksten kunt u zodanig aanpassen dat alles perfect bij uw website stijl past. U kunt het lettertype veranderen, een countdowntimer activeren, logo,s van de zorgverzekeraars tonen en social media buttons toevoegen zodat bezoekers het vergoedingen overzicht op uw website makkelijk kunnen delen met anderen. Nadat het design klaar is klikt u op voltooien en ziet u een code verschijnen. Deze code implementeert op de plek waar u het overzicht wilt hebben en verder hoeft u niets meer te doen. U kunt ten alle tijden het design aanpassen als u bent ingelogd, de veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op de website.

 Voorbeelden widgets

Hieronder ziet u slechts enkele mogelijkheden hoe u het zorgvergoedingoverzicht kunt laten verschijnen. Letterlijk alles is mogelijk in welke kleur dan ook. Klik op de logo,s om te bekijken.