LOGIN

Partners

In een bruisende markt is er behoefte aan samenwerking. Wij begrijpen als geen ander uw situatie en omstandigheden. Met ons partner-netwerk kunnen wij u de beste begeleiding en oplossingen bieden. In veel gevallen heeft u zelfs een streepje bij ons voor omdat wij met uw beroepsvereniging of brancheorganisatie afspraken hebben gemaakt. Het leveren van toegevoegde waarde is ons uitgangspunt. Als u niet op enigerlei wijze ‘verbonden’ met een van onderstaande partners dan is dat geen probleem, niet alle samenwerkingen zijn opgenomen in deze lijst. Informeer naar uw specifieke situatie. AANMELDEN!

 

ZorgvergoedingCheck heeft samen met ANKO een speciale zorgvergoedingchecker voor haarwerkers ontwikkeld. De haarwerkers die lid zijn van ANKO kunnen nu gratis beschikken over de zorgvergoedingchecker.

Samen met Collectief van Zelfstandige Opticiens hebben wij een zorgvergoedingchecker ontwikkeld waardoor consumenten op de website van de opticien direct kunnen zien wat ze vergoed krijgen. Optiekzaken die lid zij van CvZO bieden hun klanten bij sommige verzekeraars een extra korting van 25% bovenop de geldende zorgvergoeding. De zorgvergoedingchecker is bij uitstek geschikt om dit overzichtelijk weer te geven. Leden van CvZO kunnen gratis gebruik maken van de zorgvergoedingchecker.

Optitrade is een gerenomeerde inkoop organisatie voor opticiens en audiciens. Bij Optitriade ziet men dat de zorgvergoedingchecker waardevol is voor hun leden. Doordat wij een samenwerking zijn aangegaan krijgen leden een aantrekkelijk korting op de zorgvergoedingchecker.

De Associatie van Nederlandse Tandartsen is gerenomeerde beroepsorganisatie voor tandartsen. Tandartspraktijken vinden het belangrijk dat de online informatievoorziening richting patient goed op orde is en daar hoort de ZorgvergoedingCheck ook bij. ANT en ZorgvergoedingCheck zijn dan ook een samenwerking aangegaan waardoor de leden van ANT een korting krijgen op het lidmaatschap van ZorgvergoedingCheck.