LOGIN

Meer omzet

Iedereen met een aanvullende zorgverzekering wil de zorgvergoeding waar men recht op heeft zo goed mogelijk benutten. Hier betaalt de consument immers ieder jaar veel geld voor. Onze tool zal uw organisatie meer en sneller klanten bezorgen en daardoor zal uw omzet verhogen.

 Bezoekers blijven op uw eigen website

Eén van de enorme voordelen van onze tool is dat bezoekers op uw eigen website blijven. Veel organisaties sturen bezoekers van hun website door naar een andere externe website voor een volledig vergoedingen overzicht. Dit is funest voor uw klantenbinding want in feite stuurt u uw klanten weer weg van uw website! Dit is natuurlijk niet de bedoeling want uw website zou zeker in deze tijd een paradepaardje moeten zijn waarmee u klanten kunt binden i.p.v. wegsturen.

Door onze tool blijven de bezoekers (lees: potentiële nieuwe klanten) op uw eigen website en kunnen zij snel en duidelijk de zorgvergoedingen inzien in uw bedrijfstak. Het is goed mogelijk dat duizenden mensen per jaar uw website bezoeken. Stelt u zich eens voor dat u al deze bezoekers niet weg hoeft te sturen maar dat al deze potentiële klanten op uw eigen website al hun gezochte informatie snel en duidelijk kunnen vinden. Uw omzet zal stijgen omdat een bepaald percentage van uw bezoekers zal overgaan tot actie. >>Meer bezoekers op uw website = Meer omzet.

 Klanten haken minder snel af

Onze tool zal snel en duidelijk de informatie geven aan uw bezoekers. De banners en het design van de tool zijn zo ontworpen zodat zij een hoge attentiewaarde hebben. De bezoekers van uw website zullen dus snel en efficiënt de informatie krijgen die zij nodig hebben en minder snel afhaken. Als bezoekers niet geboeid blijven of als zij hun benodigde informatie niet snel genoeg kunnen vinden dan haken zij (lees: potentiële klanten) soms na enkele seconden al af. Een bezoeker die uw website verlaat komt in 98% van de gevallen niet meer terug. U moet er dus vanuit gaan dat u deze potentiële klant kwijt bent en als dit jaarlijks tientallen keren voorkomt dan loopt u veel omzet mis. Door onze tool is dat verleden tijd en haken uw bezoekers niet meer af. >>Meer bezoekers die op uw website blijven = Meer omzet

 Klanten zullen sneller voor uw organisatie kiezen

Doordat onze tool eenvoudig is aan te passen aan uw website stijl en in uw eigen website is geïmplementeerd komt dat vertrouwd over voor uw bezoekers. U geeft hierdoor duidelijk aan dat uw organisatie veel aandacht schenkt aan de zorgvergoedingen en dit is van belang in de keuze die uw bezoeker zal maken. Consumenten betalen immers veel geld voor hun aanvullende zorgvergoeding dus men wil deze optimaal benutten. Doordat u snel en efficiënt deze informatie naar uw bezoeker overbrengt is de kans aanzienlijk groter dat deze bezoeker met uw organisatie verder gaat en minder snel verder gaat kijken.